Новости

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

17.12.2018

Као одговорна компанија, желимо да овим путем наше цењене клијенте обавестимо да смо, у циљу унапређења услова пословања, остварили сарадњу са новим надпровајдером интернационалних домена.

То у пракси значи да ће сви налози везани за интернационалне домене бити пребачени са досадашњег надпровајдера на наш нови налог (код новог надпровајдера).

Желимо да нагласимо да ова промена неће ни на који начин утицати на пружање услуга регистрације и обнове интернационалних домена, нити ће за последицу имати промену цене поменутих услуга, већ да је њен искључиви циљ побољшање квалитета.

Пребацивање домена на налог наше компаније код новог надпровајдера ће се обавити аутоматски приликом обнове интернационалног домена и не захтева било какву додатну активност од стране клијента.

Оно што је битно напоменути јесте да, уколико клијент из било ког буде разлога желео да изврши прелазак (трансфер) код другог регистратора, то неће бити могуће у наредних 60 дана од дана пребацивања.

Пребацивање ће почети да се примењује од 01.01.2019. године.

За сва додатна објашњења и одговоре на Ваша питања везана за наведене промене, наша служба за подршку Вам стоји на располагању.

Можете нас контактирати путем нашег тикетинг система, или слањем питања путем контакт форме на нашем сајту, као и позивом на број телефона наше службе за подршку 011 / 428 01 22 у периоду од 09-17 часова.