Новости

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

17.12.2018

Као одговорна компанија, желимо да овим путем наше цењене клијенте обавестимо да смо, у циљу унапређења услова пословања, остварили сарадњу са новим надпровајдером интернационалних домена.

То у пракси значи да ће сви налози везани за интернационалне домене бити пребачени са досадашњег надпровајдера на наш нови налог (код новог надпровајдера).

Желимо да нагласимо да ова промена неће ни на који начин утицати на пружање услуга регистрације и обнове интернационалних домена, нити ће за последицу имати промену цене поменутих услуга, већ да је њен искључиви циљ побољшање квалитета.

Пребацивање домена на налог наше компаније код новог надпровајдера ће се обавити аутоматски приликом обнове интернационалног домена и не захтева било какву додатну активност од стране клијента.

Оно што је битно напоменути јесте да, уколико клијент из било ког буде разлога желео да изврши прелазак (трансфер) код другог регистратора, то неће бити могуће у наредних 60 дана од дана пребацивања.

Пребацивање ће почети да се примењује од 01. јануара 2019. године, за све домене за које клијенти буду извршили плаћање најмање 15 дана пре истека регистрације домена.

Домени који не буду пребачени, јер је плаћање извршено у периоду краћем од 15 дана до датума истека регистрације домена, биће продужени код тренутног надпровајдера, као што је то био случај и до сада. Почетком априла 2019. године сви домени ће бити пребачени код новог надпровајдера, о чему ћемо Вас обавестити путем мејла, најкасније до 15. марта 2019. године.

За сва додатна објашњења и одговоре на Ваша питања везана за наведене промене, наша служба за подршку Вам стоји на располагању.

Можете нас контактирати путем нашег тикетинг система, или слањем питања путем контакт форме на нашем сајту, као и позивом на број телефона наше службе за подршку 011 / 428 01 22 у периоду од 09-17 часова.