Новости

Повећање цена хостинг пакета

01.10.2019

У септембру месецу ове године, фирма cPanel, као власник “cPanel и WHM” алата, одлучила је да повећа цене лиценци за коришћење ових најраспрострањенијих комерцијалних софтвера за управљање хостинг налозима, а које користи и наша компанија. На жалост, ово повећање ће проузроковати и корекције цена хостинг пакета које Еутелнет има у понуди.

У листи испод можете видети нове цене које ће ступити на снагу од 1. новембра 2019. године.

  • МАЛИ хостинг пакет – 920.00рсд + ПДВ
  • ОСНОВНИ хостинг пакет – 2,195.00рсд + ПДВ
  • НАПРЕДНИ хостинг пакет – 5,370.00рсд + ПДВ
  • ПРО хостинг пакет – 10,745.00рсд + ПДВ

НАПОМЕНА: На свим предрачунима који буду формирани после 1. новембра 2019. године, биће примењиване нове цене. За услуге које су до тог датума плаћене, и истичу после наведеног датума, неће бити додатно наплаћивана разлика у цени. На пример, уколико сте платили предрачун за обнову хостинг пакета у току септембра 2019. године, нова цена ће бити примењена тек на наредном предрачуну, и то у септембру 2020.године.

Нешто више о cPanel-у

cPanel у односу на конкуретне хостинг панеле (“DirectAdmin”, “PLesk”, “VestaCP”…итд) пружа далеко већи број алата и опција које Вам могу олакшати управљање Вашим хостинг налогом, мејловим, па и самом веб презентацијом.

Одлична интеграција са сервисима за регулисање наплаћивања услуга попут “WHMCS”-а, оперативних система како што је “CloudLinux” и са бројним другим софтвером које користе хостинг провајдери.

Такође, поузданост у раду и лакоћа коришћења, корисницима омогућава да самостално ураде већину ствари без потребе да контактирају техничку подршку.

Сигурност је још једна од предности cPanel платформе, јер редовна ажурирања омогућавају константна унапређења која смањују могућност појављивања злонамерног софтвера који би могао да угрози безбедност те платформе.

О повећању цена лиценци за коришћење cPanel платформе је писано детаљније на сајту “STARTIT” организације која се бави едукацијом и информисањем у области информационих технологија. Пост о поскупљењу можете прочитати на следећем линку Изненадно поскупљење cPanel-а