Новости

“Еутелнет/Нинет/Wебглобе” – Важно обавештење

22.11.2021

Поштовани,
Задовољство нам је да Вас обавестимо да смо постигли договор о припајању “Еутелнета” са компанијом “НиНет”, која је део “Wебглобе Гроуп”.

Планиран датум припајања је 01.12.2021. године.

Шта то значи за Вас?
Wебглобе Гроуп је група компанија за wеб хостинг, послује у региону Централне и источне Европе и има мисију да консолидацијом Wеб и Цлоуд инфраструктуре у овом подручју подигне пружање интернет услуга на виши ниво.

У том смислу, наша одлука је донета са циљем даљег унапређења услуга регистрације домена и закупа хостинг пакета, а у смислу проширења тима за системску подршку и повећане стабилности рада наших сервера.

Такође, желимо да Вас обавестимо да ће од 1. децембра 2021. године све обавезе по питању плаћања Ваших хостинг услуга, укључујући и закуп домена, прећи у надлежност НиНета.
Цене услуга које тренутно користите се не мењају.

Како би НиНет могао свим клијентима да пружи коришћење својих услуга и производа под истим условима, достављамо Вам линк ка условима коришћења и пословања.

Уколико нисте сагласни са приложеним условима коришћења и пословања неопходно је да нас контактирате, у супротном се сматра да сте разумели услове и да сте сагласни са истим.

Верујемо да ће овај потез имати позитивне ефекте на Ваше свакодневно искуство у коришћењу наших услуга.

Хвала Вам на указаном поверењу.

Уколико имате додатних питања молимо да нам се обратите путем е-маил адресе podrska@eutelnet.rs