О нама

Еутелнет је своје прве сервере подигао 1999. године. После скоро петнаест година коришћења сервера у иностранству, одлучили смо да је идеално време да се стационирамо у један од најсавременијих дата центара на Новом Београду и да нашим корисницима понудимо врхунски квалитет по приступачним ценама.

Данас припадамо малом кругу компанија које се саме брину о својим ресурсима. Све је то резултат дугог рада, анализе тржишта, поверења и успешне сарадње са клијентима.

За разлику од великог броја хостинг компанија, наши сервери се налазе у Београду и у потпуности су под нашом контролом.

Зашто је важно да сервери буду близу нас?

Уколико се деси неки проблем, решавамо га ефикасно и у најкраћем року.
За поузданост у раду и безбедност одговорни су наши инжињери који управљају целом нашом опремом.
Користимо погодности међусобно повезаних интернет компанија у Србији како бисмо вам омогућили максималне брзине протока информација.

ОПРЕМА

Користимо најквалитетнију HP опрему како бисмо услугу и ваше корисничко искуство подигли на највиши могући ниво.

СИГУРНОСТ

Како бисмо вам омогућили неометан рад, користимо најсавременије методе провере сајта и заштите података на нашим серверима, а све у циљу раног отклањања потенцијалних проблема.
Редундантност као идеја основне поставке система обезбеђује максималну доступност наших сервиса.

ПОДРШКА И БРИГА О КОРИСНИЦИМА

Наш тим подршке који чине девелопери и инжињери са дугогодишњим искуством доступни су за сваки ваш проблем.
Уколико имате неке недоумице или проблем, можете да нас контактирате путем телефона радним данима од 9 - 16х или слањем тикета преко нашег сајта, на коме смо доступни сваког дана у години.

На све ваше упите одговарамо у најкраћем року. Пажљиво слушамо и обрађујемо све ваше захтеве и наш тим подршке ради на томе да одређени проблем ефикасно реши. Било да сте физичко или правно лице, сваки ваш проблем за нас представља изазов и са задовољством га решавамо јер знамо колико је важно имати стабилан сајт и сигуран систем који неометано ради.
Дугогодишње искуство, поузданост, квалитет, рад са клијентима и брзо решавање проблема чине нашу подршку јединственом.

БЕСПЛАТНА МИГРАЦИЈА САЈТА (Бесплатан прелазак сајта)

Уколико одлучите да ваш сајт пребаците код нас, учинићемо све да прелазак на наше сервере ни на који начин не угрози ваше пословање. Уз неометан рад, пребацићемо цео ваш сајт као и све емаилове. Процес започињемо одмах након пријема вашег захтева о преласку. Процес преласка сајта је потпуно бесплатан.

СОФТВЕР

На располагању су вам различите верзије php-a, mysql-a, изборници датотека

cPanel

Сви наши сервери користе последње верзије cPanel софтвера, који вам омогућава да у сваком тренутку имате увид у податке, статистику и подешавања вашег налога.

ПРИСТУП КОНЗОЛИ

Уколико вам је потребан приступ конзоли, у сваком тренутку можете активирати и SSH приступ једноставним уносом вашег јавног кључа унутар cPanel-a.

СКЛАДИШТЕЊЕ ИНФОРМАЦИЈА (Бекап)

Знамо колико су информације са којима радите важне, и ми то схватамо озбиљно.
Уз сваки купљени пакет обезбеђујемо вам вишеструке сигурносне копије података:

Процес складиштења података је веома једноставан, а наш систем омогућава њихово лако уређивање и управљање уколико вам је потребна додатна сигурност.

ЗАКУП ДОМЕНА

Тежимо да будемо реални и приступачни, да омогућимо најбољи квалитет и подршку и трудимо се да нам цене буду што је приступачније могуће.

Код нас можете извршити закуп свих популарних домена попут .com, .net, .org, .biz, .info екстензија као и .rs, .срб, .co.rs, .org.rs, .in.rs и многе друге. Такође, нудимо вам и нове генеричке домене попут .цлуб, .сите, .наме, .ниња и других.

У зависности од екстензије, домен можете закупити на једну, две или три године.
Уколико желите, домен можете закупити на период до 10 година у зависности од екстензије на захтев.

За више информација о закупу домена, контактирајте нас.