У следећем тексту биће вам детаљно описано како да приступите вашем постојећем Еутелнет налогу на коме можете мењати/допунити ваше податке, сагледати копије свих достављених мејлова на вашу мејл адресу која је пријављена као главни контакт, сагледати и снимити на рачунар копије достављених потврда о плаћању/рачуна, извршити нове наруџбине, отворити/сагледати картице за подршку итд.

У вашем интернет прегледачу који користите (Firefox, Chrome, Edge) потребно је да отворите наш сајт eutelnet.rs, затим кликнете на линк “Пријава” (eutelnet.rs/prijava) који се налази у горњем десном углу сајта.

Када сте кликнули на горе наведени линк, отвориће вам се страница “ПРИЈАВА” са пољима за упис мејл адресе и лозинке.

Потребно да у поље “Мејл адреса” унесете вашу мејл адресу са којом сте се пријавили на наш систем, а у поље “Лозинка” да упишете лозинку коју сте дефинисали, и која вам је послата у мејлу са нашег система приликом активације вашег Еутелнет профила.
Затим, кликом на дугме “Пријава” отвориће вам се ваш постојећи Еутелнет налог.
Уколико сте заборавили лозинку за пријаву на ваш еутелнет налог, исту можете да рестартујете кликом на дугме “Заборављена лозинка“.
Детаљније упутство о томе како да обновите лазинку за ваш Еутелнет налог можете погледати у тексту који се налази на овом линку.