У овом тексту ћемо вам објаснити како можете самостално да погледате ваше неплаћене предрачуне и конфирмацију за плаћене предрачуне за услуге које користите код нас.

Прва информација која је јако битна за све наше клијенте је та, да се предрачун за услуге доставља 30 дана пре истека датума до када је услуга плаћена.

Предрачун се доставља путем електронске поште (мејла) на мејл адресу коју је клијент пријавио приликом регистрације на Еутелнет налог или ону мејл адресу коју сте последњу дефинисали приликом последње измене исте за приступ вашем Еутелнет налогу.

Копија достављеног предрачуна се налази и на вашем Еутелнет налогу све време до тренутка плаћања наведеног предрачуна. Док у тренутку пријема уплате по одређеном броју предрачуна добијате мејл са рачуном у прилогу од независног система за фактурисање.

У наставку ћемо вам приказати где и како да пронађете предрачуне и конфирмацију за плаћене предрачуне на вашем Еутелнет налогу. Упутство за приступ вашем Еутелнет налогу је можете пронаћи на следећем линку.

Све што је потребно да урадите јесте да на почетној страни, у горњој линији са секцијама, означеном плавом бојом, кликнете на секцију “Рачуни”

, а потом и на опцију “Моји рачуни“. 

Унутар те опције биће вам приказани сви ваши неплаћени предрачуни и конфирмација за плаћене предрачуне.

Уколико кликнете на један од предрачуна, отвориће вам се нова страна, где ће те моћи да извршите преглед података на предрачуну.

Унутар тог предрачуна пронаћи ћете опције за мењање начина плаћања, као и за преузимање и штампање предрачуна на основу чега ћете моћи да извршите уплату.