У следећем тексту биће вам детаљно описано како да уз пар једноставних корака кроз ваш Еутелнет налог извршите унапређење или смањење хостинг пакета над хостинг налогом који користие.

Прво је потребно да се пријавите на ваш Еутелнет налог пратећи упутство које се налази на овом линку.

Након успешне пријаве, отвориће вам се почетна страна вашег Еутелнет налога.

На почетној страни вашег Еутелнет профила кликнете на секцију “Производи/Услуге”  , и у падајућем менију који вам се појави испод, кликните на опцију “Моји производи/услуге“.

Затим изаберите жељени хостинг налог кликом на поље ван назива домена , након чега ће вам се отворити страна са основним опцијама и пречицама за управљање изабраним хостинг налогом разврстаним по пољима.

У пољу “Акције” 

пронађите опцију “Унапреди/смањи хостинг пакет” Кликните на понуђену опцију и на новој страни која вам се отвори, у пољу изабраног хостинг пакета на који желите да пређете, у падајућем менију истог, изаберите период регистрације на једну, две или три године , затим кликните на плаво дугме “Изаберите производ” које се налази испод. 

На следећој страни, у пољу “Начин плаћања”  изаберите начин плаћања и кликните на плаво дугме “Настави”  , након чега ће вам се генерисати предрачун за уплату са опцијама за преузимање и штампање или ће вам се отоврити нова страна где можете да извршите плаћање картицом.

Ово зависи од начина плаћања који сте изабрали.