Наруџбину новог хостинг пакете можете вршити преко вашег Еутелнет налога.
Упутство за логовање на ваш Еутелнет налог можете погледати на следећем линку.
Када сте приступили вашем Еутелнет налогу, потребно је да кликнете на линк “Производи/Услуге”  у главном менију. У падајућем менију се налази опција “Наручи нови производ/услугу” .

 

 

Када сте кликнули на опцију  “Наручи нови производ/услугу” у главном менију, отвориће вам се нова страна на којој се налазе хостинг пакети из наше тренутне понуде.

 

 

Кликом на дугме “Наручи”  код жељеног хостинг пакета, отвориће вам се нова страна на којој је потребно да изаберете опцију “Користићу свој постојећи домен и самостално ћу ажурирати nameserver-e”  како би комплетирали поруџбину. Као пример смо изабрали хостинг пакет “Основни” .

 

Избором опције “Користићу свој постојећи домен и самостално ћу ажурирати nameserver-e” , и кликом на дугме “Настави”  ,  отвориће вам се нова страна “Избор производа: Основни”  на којој су приказани детаљи ваше наруџбине. Доступна вам је опција да региструјете домен на 2, односно 3 године . Кликом на дугме “Настави” настављате процес наручивања. 

 

Када сте кликнули на дугме “Настави” ,  отвориће вам се нова страна “Преглед и куповина”  на којој су вам приказани сви детаљи ваше поруџбине. У делу “Начин плаћања”  можете изабрати једну од 2 доступне опције за плаћање “Платном картицом” или “” . Када сте обележили и попунили сва неопходна поља, потребно је да у дну стране означите квадратић “Прочитао сам и сагласан сам са Општим условима”  кликнете на дугме “Настави на плаћање” . 

 

Кликом на дугме  “Настави”  ваша поруџбина ће бити комплетирана. Уколико сте изабрали опцију плаћања картицом, отвориће вам се страна наше банке за плаћања уз помоћ картице, на којој је потребно да унесете ваше валидне податке у поља форме “Detalji placanja” и завршите процес плаћања. Уколико изаберете као начин плаћања опцију “Уплатницом” , кликом на дугме “Настави” , отвориће вам се страна са приказом вашег предрачуна, са свим подацима потребним за плаћање путем уплатнице. Такође, добићете обавештење о вашој поруџбини и на вашу мејл адресу.