У случају да желите да поручите хостинг пакет из наше понуде преко нашег вебсајта eutelnet.rs, било да сте нови или већ постојећи корисник потребно је да кликнете на линк “Пакети” у главном менију.

Када сте кликнули на линк “Пакети” у менију, отвориће вам се нова страница са насловом “Хостинг пакети” , где испод наслова стране можете видети доступне хостинг пакете у оквиру наше понуде. У листи ћете видети све опције које сваки од пакета поседује, као и тренутне цене за сваки од пакета.

 

porucivanje hosting paketa

Након одабира хостинг пакета (напомена: промена хостинг пакета унутар плаћеног периода је могућа на захтев клијента) на располагању су вам три опције:

 1. Желим да региструјем нови домен
  Ова опција вам омогућава регистрацију новог домена по избору који ће бити главни домен за ваш изабрани хостинг пакет.
 2. Пренећу домен од другог регистратора
  Ова опција подразумева да поседујете активан домен који је регистрован преко друге компаније и да желите да извршите трансфер домена код наше компаније.
  Напомена: пре почетка трансфера домена са другог регистратора на Еутелнет, потребно је да извршите промену DNS-ова за ваш домен, да би функционисао ваш одабрани хостинг пакет.
 3. Користићу свој постојећи домен и самостално ћу ажурирати nameserver-е
  Ова опција подразумева да ваш активан домен остаје код компаније преко које је регистрован и да ће промена DNS-ова бити извршена,  како би могао да функционише ваш одабрани хостинг пакет.

Било која од изабраних опција кликом на дугме “Настави” , вас води даље до комплетирања наруџбине.

 

У случају да сте нови клијент потребно је да се региструјете, и унесете ваше податке на нашем клијентском порталу. Унесите ваше основне податке име и презиме, адреса, град, држава, валидна мејл адреса, телефон итд. Неопходно је да попуните сва обавезна поља.
Упутство за регистровање на наш клијентски портал можете наћи на следећем линку.

У случају да сте постојећи клијент потребно је да на страници ваша корпа изабере опцију “Постојећи корисник” . Упутство за логовање на наш клијентски портал можете наћи на следећем линку.

Када се комплетира процес наруџбине на вашу мејл адресу стиже предрачун за плаћање.