У случају да желите да наручите регистрацију интернет домена преко нашег вебсајта еutelnet.rs, било да сте нови или постојећи корисник потребно је да кликнете на линк “Домени” у главном менију.

поручивање новог домена преко нашег сајта

Када сте кликнули на линк у менију “Домени” , отвориће вам се нова страница са насловом “Регистрација домена” , где испод наслова стране можете видети доступно поље у које је потребно да упишете жељени домен како би проверили да ли је исти доступан за регистрацију, и затим кликните на дугме “Претражи” .

поручивање новог домена преко нашег сајта

У случају да је жељени домен слободан за регистрацију на располагању вам је наставак процеса наручивањa.

У случају да сте нови клијент потребно је да региструјете ваше податке на нашем клијентском порталу. Унети подаци у ваш профил, биће искоришћени као подаци који ће се користити за регистрацију изабраног и доступног домена (име и презиме, адреса, град, држава, валидна мејл адреса, телефон итд.).
Упутство за регистровање на наш клијентски портал можете наћи на следећем линку.

У случају да сте постојећи клијент наставак наручивања домена вршите преко вашег профила на клијентском порталу. Подаци са вашег профила биће искоришћени као валидни подаци за регистрацију изабраног и доступног домена. Упутство за логовање на наш клијентски портал можете наћи на следећем линку.

Када се комплетира процес наруџбине на вашу мејл адресу стиже предрачун за плаћање.