Да бисмо обезбедили бољу подршку, увели смо систем тикета (картица) за подршку, са којима на врло једноставан начин можете да постављате питања и примате одговоре од нашег одељења за подршку.

У горњем делу почетне стране вашег профила на нашем клијентском порталу у пољу означеном плавом бојом пронађите и кликните на опцију “Нова картица за подршку“. 

Отвориће вам се форма за попуњавање тикета која се састоји од следећих елемената:

  1. Име“:  Поље “Име” попуњава се аутоматски од стране система коришћењем података које сте уписали приликом креирања налога на нашем корисничком порталу.
  2. Мејл адреса“:  Поље “Мејл адреса” попуњава се аутоматски од стране система коришћењем података које сте уписали приликом креирања налога на нашем корисничком порталу.
  3. Наслов“:  У поље “Наслов” потребно је да упишете наслов поруке који је везан за текст поруке.
  4. Категорија“:  У падајућем менију поља “Категорија” имате могућност промене категорије, без потребе поновног отварања новог тикета уколико сматрате да порука потпада под другу категорију у односу на иницијално изабрану.
  5. Повезана услуга“:  У овом пољу изаберите вашу услугу за коју је везана тема картице за подршку.
  6. Важност“:  Одаберите ниво хитности проблема или питања.
  7. Порука“:  Служи за унос текста поруке.
  8. Прилози“:  Служи за додавање докумената и мултимедијалних фајлова у прилог тикета (картице) за подршку (слике, аудио, видео…итд).
  9. Додај још“: Уколико желите да додате више прилога, са овом опцијом можете да креирајте неколико опцијa “Прилози“.

Напомена: Обратите пажњу на листу у којој су наведене дозвољене врсте фајлова које можете да додате у прилог тикета (картице) за подршку. 

На крају једноставно кликните на плаво дугме “Пошаљи” које се налази на дну стране да би поставили картицу за подршку. 

Ваша новотворена картица за подршку је истог тренутка доступна свима који се у нашој компанији баве решавањем питања и/или техничких проблема који наши поштовани клијенти могу имати у вези са услугама које пружамо.

Први слободно техничко лице, “преузима” вашу картицу, сагледава питање/технички проблем и решава исти или вас контактира са додатним питањем, како би могли у што краћем временском року да решимо настали проблем или одговоримо на питање које сте нам поставили.